MARDİN / ARTUKLU - Şehit İlhan Varank İlkokulu

May

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okuma Bayramı etkinliğimiz velilerimizin katılımıyla AKM'de coşkuyla kutlandı.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yılı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı

Nis

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin DUYAN in katılımı ile Zeka Oyunları ve Beceri Atölyemiz açıldı.

İlkokul öğretmenlerimizin yoğun çabası  ve velilerimizin destekleri ile oluşturulan  Zeka Oyunları ve Beceri Atölyesi açılışında farklılıklara saygı ve kendini kabule dikkat çekmek amacıyla hazırlanan tiyatro sahnelendi.

Emeği geçen öğretmenlerimizin ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Mardin Okullar Arası Artistik Cimnastik Minik/B Kızlar yarışmasında İl 3.lüğü elde ettiler.

Ara

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu Sebebi Ziyaretimiz Öğrencimiz projesi kapsamında öğretmenlerimiz veli ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladı.

Ara

"Bir Varmış Bir Örmüş" projesi kapsamında; masal ve yaratıcılığın gücünü kullanarak ebeveyn çocuk ilişkisini desteklemek, aile içerisindeki iletişim ve paylaşımı artırmak için çalışmalar yapmak öncelikli hedefler olarak belirlenmiştir. Bu bağlamda; etkili masal anlatıcılığı ve görsel işitsel efektlerden yararlanılarak yazar-okuyucu buluşmaları düzenlemek, alanında uzman kişiler tarafından aile içi iletişimi destekleyici seminerler düzenlemek, tamamen doğa bilinci ile üretimi ve yaratıcılığı desteklemek adına öğrenci ve velinin kendi masal kahramanını oluşturmasına destek vermek projenin temel faaliyetleri arasındadır.

okulum