MARDİN / ARTUKLU - Şehit İlhan Varank İlkokulu

Bir Varmış Bir Örmüş Projesinin açılışı İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR'in katılımıyla Gerçekleşti

"Bir Varmış Bir Örmüş" projesi kapsamında; masal ve yaratıcılığın gücünü kullanarak ebeveyn çocuk ilişkisini desteklemek, aile içerisindeki iletişim ve paylaşımı artırmak için çalışmalar yapmak öncelikli hedefler olarak belirlenmiştir. Bu bağlamda; etkili masal anlatıcılığı ve görsel işitsel efektlerden yararlanılarak yazar-okuyucu buluşmaları düzenlemek, alanında uzman kişiler tarafından aile içi iletişimi destekleyici seminerler düzenlemek, tamamen doğa bilinci ile üretimi ve yaratıcılığı desteklemek adına öğrenci ve velinin kendi masal kahramanını oluşturmasına destek vermek projenin temel faaliyetleri arasındadır.

20-12-202320-12-202320-12-2023

Yayın: 20.12.2023 - Güncelleme: 20.12.2023 14:16 - Görüntülenme: 111